Gama Oligarch

 

Oligarch este o formulă inovatoare de îngrijire a pielii care oferă o experiență de neuitat, luxoasă, cu rolul de a îmbunătăți aspectul, încrederea și atitudinea oricărui bărbat.

Gama Oligarch a fost concepută pentru a crea produse premium de îngrijire a pielii și de a oferi rezultate de lungă durată cu cele mai bune ingrediente, adunate din întreagă lume.

Oligarch este o linie de calitate superioară formulată special pentru bărbații care nu se tem să fie sexy, pentru cei care apreciază luxul și calitatea.

Este pentru bărbatul născut pentru a fi lider în tot ceea ce face și capabil să înțeleagă că îngrijirea personală este vitală atât în aparițiile personale, cât și în cele profesionale.

Formulele sunt produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, sunt certificate ISO (ISO 22716:2007; ISO 9001) și sunt testate dermatologic.

Nu credem în unisex, ci în feminin și masculin. De aceea, am creat produse destinate domnilor pentru că și tenul vostru merită răsfățat.

Una din cele mai importante etape în ritualul unui bărbierit perfect: pregătirea tenului. Experiența de bărbierit trebuie să fie diferită și organizată, în funcție de fiecare tip de ten, motiv pentru care am lansat produsele din gama Pre Shave gel to oil cu o textură rafinată.

Ca un pas final în ritualul unui bărbierit perfect, aplicarea After Shave-ului este esențială. Prin urmare, produsele din gama After Shave reprezintă o experiență olfactivă și tactilă pe care să o aveți toată ziua în minte și care să vă ajute sa vă faceți remarcați.

Bărbatul modern, care toată ziua este în acțiune are nevoie să piardă uneori nopți numai pentru el și pentru bucuriile și placerile lui și atunci ne-am gândit la serul care să vă însoțească precum o emoție olfactivă concupiscentă, care să vă protejeze pielea.

Bărbatul pe care îl adorăm este sportiv și înțelege că trupul său de Adonis trebuie îngrijit spre a fi contemplat. Și atunci am considerat “Six Pack Body Lotion” și “Thor’s Hammer Pre Workout Spray” care să vă însoțească în experiență plină de testosteron din sala de forță.

Clar bărbatul Oligarch este suma tuturor personalităților puternice, masculine, dure, care sunt în stare să conducă lumea și care știu să aprecieze un coniac vechi, un espresso foarte scrut și o țigară de foi. Pentru a omagia acest lucru și corpul băbatului Oligarch, am conceput gama de uleiuri de corp, ca o experiență complexă de putere, rafinament și îngrijire.

În plus, bărbatul modern își asumă tatuaje incredibile, extrem de personale, care spun povești și fapte, iar acestea trebuie să îl însoțească toată viață. Din acest motiv, am considerat gama de îngrijire a tatuajelor atât negre, cât și colorate pentru ca orgoliul lor (al tatuajelor) să fie flatat cât mai mult timp.

Dacă este să vorbim murdar, atunci măcar tenul să fie curat. Pentru că spălatul pe față este plictisitor fară un gel de calitate, am formulat o versiune luxuoasă pentru diminețile în care trebuie să te simți ca un rege.

Exfolierea ar trebui să fie un gest cotidian în ritualul de îngrijire. De aceea, am gândit scrubul pentru ten și corp cu particulele organice delicate care oferă o regenerare totală și intensă a epidermei.