Despre locul în care încercăm să generăm o experiență tactilă, dar și olfactivă, ca un adevărat răsfăț pentru pielea ta

 

Realizat după standarde GMP, laboratorul in care sunt preparate produsele din gama Oligarch este dotat cu 3 tipuri de filtre de ultimă generație.

Instalațiile de climatizare și purificare a aerului, parte componentă a procesului de producție implementat, respectă toate normele de calitate pentru mediu de „Camera Curată”.

Sistemul de climatizare și purificare avansată a aerului este implementat conform standardelor interne și internaționale (ISO 14 644-1 din 2015) impuse pentru acest tip de destinație specială. Am să vă descriu puțin procesul de filtrare al aerului. Astfel, aerul preluat din mediul exterior este tratat în proporție de 100% la nivelul centralei pentru tratarea aerului și este distribuit ulterior prin 3 trepte de filtrare:

  1. Grosiera M5 (conf. EN 779/2012)
  1. Fina F9 (conf. EN 779/2012)
  1. HEPA H14 ( High Efficiency Particulate Air) – cu o eficiență de filtrare de 99.9995 µm la dimensiune particular de 0.3µm, având un nivel de penetrare <0.01%.

Instalațiile de climatizare și purificare avansată a aerului pe care laboratorul le are în dotare sunt furnizate de la producători de prestigiu în domeniu: France Air (Franța), Plasteurope-Clean Room (Franța), PBC (Marea Britanie), ALP (Italia), Emerson (USA/ UE), Luve (Germania).  Astfel, mediul ambiental curat de care dispunem contribuie în mod decisiv la calitatea produselor fabricate, întrucât am dorit tot ce este mai bun pentru tine.

În plus, în procesul de producție, se utilizează numai apă înalt purificată prin RO-CEDI. Capacitatea instalației este de 300 l/h WFI  permeat la 0,03 µS/cm, debit de apă purificată în sistem recirculator de 7500 l/h, viteză de recirculare de 3m/s, conductivitate apă purificată 0.7 µS/cm, TOC 2 ppb, având în componența sa:

  • rezervor de stocare apă din oțel inox luciu oglindă la interior (1000 l), serpentină exterioară pentru răcire și menținere temperatură constantă, izolat termic, cu o supapă de siguranță tip rupture disc -/+ 2 bar și filtru de respirație sterile
  • buclă de recirculare pentru 10 puncte de utilizare (în spațiul de producție din Camera Curată) cu robineți aseptici în T, cu bombă de distribuție WFI, unitate de iradiere UV și senzori de monitorizare pentru debit/ viteză, presiune, temperatură și conductivitate apă purificată
  • tablou de automatizare și monitorizare parametri pentru întreg sistemul de producere, stocare și distribuție apă purificată, cu soft propriu original, validabil în conformitate cu normele CFR21, part 11. panou de control generps, de 15” tip touch screen (HMI).